Vardag

Reportage och berättelser om hur andra gör för att klara sin vardag!

En vardag ser olika ut för alla. En del av ens vardag kan vara att resa med tåg eller buss.
En annan kan vara boende, skola eller jobb.
Hur ser din vardag ut?
Skriv och berätta för oss om din vardag.

Läs mer om hur du kan dela med dig dina upplevelser

Nätkränkningar

Har du blivit illa behandlad på nätet? Är det någon som har skrivit något nedsättande om dig eller kanske lagt upp en bild på dig som du inte vill att andra ska se?

Läs mer om nätkränkningar

Hur fungerar det att jobba hemifrån?

Hur fungerar det att jobba hemifrån?

På grund av den rådande coronapandemin har jag börjat jobba hemifrån. För mig var det mycket nytt och många frågor som dök upp ganska snabbt i början. Samtidigt kan jag idag säga att jag inte tycker det är mycket svårare än att jobba på mitt kontor.

läs mer
Vuxen enligt papper

Vuxen enligt papper

– Jag blir 18 om bara några månader, men jag är långt ifrån redo att flytta hemifrån eller ta allt ansvar som en vuxen har. 

läs mer
Att inte se och inte synas

Att inte se och inte synas

– jag känt mig osynlig för mina klasskamrater i många avseenden, vilket gjort mig väldigt ledsen. I den här artikeln kommer jag förklara hur det känts att vara den som folk struntat i eller inte lagt märke till.

läs mer
Dolt självskadebeteende

Dolt självskadebeteende

Det som gör att det går över gränsen är att jag biter ner naglarna tills dom knappt är kvar och biter och river sönder huden runt omkring. Det är näst intill aldrig som jag inte har sår på mina fingrar.

läs mer
Kort summering av mitt 2020

Kort summering av mitt 2020

-Det var lite utav en tuff början på detta år för mig. Jag kämpade mycket med min ptsd och ångest. Men efter ett tag blev det lite bättre och jag började göra saker igen och umgås med folk.

läs mer
Sömnförlamning

Sömnförlamning

-Jag har sovit dåligt och drömt mycket mardrömmar sen jag föddes. Jag var väldigt otrygg och mörkrädd och kom tyvärr alltid ihåg mina drömmar. Jag minns än idag mardrömmar jag hade när jag var 6 år gammal.

läs mer