Bild AliceVisst låter det skönt?

För mig innebär en stressfri dag att dagen rullar på. Jag vill ha saker inplanerade för att må som bäst. Jag är som minst stressad när jag är iväg – antingen själv eller med någon annan. Det som ger mycket stress är att inte ha något att göra när jag är ensam. Har jag flera ärenden på en dag tar jag gärna någon timmes paus här och där.

Mina tankar dras till all social media som kommit med åren, där till även alla tekniska prylar. Jag tror inte jag är ensam om att tycka det är både bra och dåligt. Har jag haft mycket att göra en dag, då känner jag att jag gärna kopplar av med min telefon eller vid min dator. Men – den dagliga stressen sitter i. Att hela tiden känna att en kan vara tillgänglig. Vi är många som inte klarar av att hålla oss borta från t ex Facebook.

För egen del är dock telefonen ett bra hjälpmedel. Att kunna kolla allt från mail till kalendern.

Mobilen är en utmärkt pryl att lyssna på musik via också. Ibland taggar jag ner bäst lyssnandes i solskenet.

/Alice