Så, andra månaden in i 2020 och det är sportlov.
Vilket aldrig varit min grej, om man säger så.

Bild: Titta på dator i sängJag vet inte om det har med själva namnet och göra och det faktum att jag inte riktigt är den sportiga typen, eller om det har med själva “ innebörden “ av det hela. Jag kommer ihåg lite suddiga minnen av mina tidiga skolår och om jag kommer ihåg det rätt så innebar det alltid att vi gjorde någon utflykt och hade veckans idrottspass utomhus istället, sprang runt slingan eller någonting. Och där har vi väl det klassiska då alla tror att man är lat för man inte ville vara med, eller inte orkade. Visst, jag var lat. Ingen fråga om saken. Men att bli klassad som den lata i klassen som istället för att springa sina varv runt slingan istället gick, blev andfådd och allt sånt, det är en helt annan femma. För vad är det som är roligt med det, egentligen?

Inte nog med allt det nämnda ovan, det var också vid denna tiden på året många åkte på semester och gjorde massa roliga saker. Vilket jag tyvärr inte kunde göra.

Men nog om dystra saker, vad gör man på sportlov nuförtiden?
Jag vet ju själv vad jag gör, vilket då såklart inte är så mycket, men vad gör alla andra? Åker alla andra till backen och åker skidor? Eller gör någon som mig?

Och vad jag då gör? Ja det är inte mycket, men det är nog för mig.

Mina vardagar på sportlov brukar se ut som vanligt – alltså umgås jag typ bara med familjen och spelar datorspel. Men om jag vill lyxa till det – detta är även ett bra tips om man frågar mig – så fixar jag creme fraiche med sourcream and onion dippa tillsammans med morotsstavar och paprika stavar och ett glas cola zero och myser ner mig i sängen tillsammans med hunden framför en serie eller film.

/ Linnéa