Bild: ElinSommaren är här och semestertiderna är i full gång. Det är en tid som vanligtvis brukar innebära “full rulle” för mig jag brukar knappt vara hemma.

I år i likhet med förra året dels med tanke på att Corona fortfarande finns bland  oss men också på grund av att jag precis flyttat så kommer min sommar i år inte vara helt olik min förra. Tanken är att jag ska fixa klart det sista i min lägenhet och därefter se till att jag verkligen rotar mig och finner ett större lugn i min nya tillvaro med omställningen och allt det som den innebär.

Sedan är det ju för härligt att restriktionerna har lättat vad det verkar så pass mycket så att man kan börja resa i större utsträckning. Som varje sommar har jag jag väl lite planer på att åka på några små dagsutflykter det älskar jag att göra under sommarmånaderna och har jag tid och ork lite längre fram så har jag en tanke som än så länge bara är just en tanke att kanske åka på en weekend till stockholm.

Vi får se vad jag orkar och hinner med, nu önskar jag iallafall en härlig sommar till er! (:

/Elin


Bild på Emelie

En bild på Emelie iklädd en lilamönstrad blus och stora svarta solglasögon. Håret är uppsatt i en knut och hon har en gul maskros bakom ena örat. I bakgrunden syns ett rapsfält och blå himmel.

Jag hoppas att sommaren 2021 blir riktigt varm och solig, så att jag kan bada, sola, gå långa promenader och sitta ute i de ljumma sommarkvällarna. Efter ett och ett halvt års uppehåll ska jag äntligen få gå på konsert igen, något jag ser oerhört mycket framemot. Jag vill njuta av den svenska sommaren och jag vill tillbringa dagarna med familj och vänner.

/Emelie