Mitt namn är Elin

En glad och framåt tjej som tycker om att träffa nya människor och prova på nya saker.
Jag har min bas i Häljarp utanför Landskrona och har sedan Juni 2019 avslutat en gymnasieutbildning på sammanlagt 5 år vid Riksgymnasiet i Kristianstad.

Jag tampas också med mina två funktionshinder i min vardag, jag föddes med en CP-skada som framförallt påverkar mina ben och med på köpet kom också högfungerande autism.

Det jag hoppas få ut som skribent på funkar, är att jag kan hjälpa ungdomar i liknande situationer och människor med funktionshinder i alla dess former.

Har de någon gång tvivlat på sig själv på grund av sitt funktionshinder så vill jag att ett hopp ska väckas hos de inombords när de läser mina texter och tar del av mitt liv, det är min mission. Visst har man bra och dåliga dagar i livet, det har alla och  jag vill visa  att det till största delen är likadant för oss som har rörelsehinder och har rullstol. Att man är som vilken människa som helst men att man kan behöva lite extra hjälp  ibland med att sätta ihop vissa bitar av livspusslet men jag vill också påminna människor är och att varje individ  oavsett funktionshinder eller svårighet är en fantastisk tillgång i det som heter livet!

Vill ni läsa mer om mig och få ytterligare en inblick i mitt liv så besök gärna min blogg:

https://klubbenprinsessan.blogg.se

/Elin

Med andra ögon

– Jag har alltid trott eller inbillat mig att musik inte har haft någon speciell betydelse i mitt liv, att jag liksom med så mycket annat i mitt liv skulle klara mig lika bra utan det. Det intressanta är dock att jag nu har insett att jag faktiskt överbevisat mig själv gällande det påståendet.

– Jag är tillbaka!

Ett nygammalt ansikte här på funkar!
”- Åren går fort och jag har nu fullföljt min gymnasieutbildning så just nu är livet väldigt öppet för nya möjligheter och erfarenheter känns det som, berättar Elin.”

“- Önskar du inte att du kunde gå?”

Elin har svarat på ett dussin frågor om mitt funktionshinder genom åren. Det var framför allt vanligt när hon var yngre och klasskamrater frågade om saker som: – Varför kan du inte gå? – Kan du inte gå själv? men framförallt så var frågan “- Önskar du inte att du kunde gå”? den vanligaste.