Hej!
Jag heter Amanda, född 1999 och bor utanför Malmö.
Jag föddes med en CP – skada, på grund av detta har jag fått lära mig att se och hantera livet på mitt alldeles egna sätt. Förutom CP – skadan fick jag även en släng av CVI på köpet, men vad gör det om hundra år?

På min fritid gillar jag att umgås med mina vänner, lyssna på musik och läsa. Träning och kreativitet är också några av mina stora intressen.

Jag har alltid älskat att skriva, ända sedan jag var liten har jag använt texter och ord som ett sätt att uttrycka tankar och känslor.

Min största dröm är att kunna inspirera och förändra synen på människor med funktionsnedsättningar. Jag vill så småningom knäcka alla fördomar och bevisa att vi är som vilka andra ungdomar som helst. Vi klarar precis det som andra gör, kanske med lite extra hjälp ibland bara och det är okej.

I mina artiklar kommer jag dela med mig av mina tankar och erfarenheter och förhoppningsvis kunna hjälpa andra i en liknande situation.

Jag hoppas att ni kommer tycka om det jag skriver.

/Amanda

Drömmar

”Drömmar, alla har vi dom. Det som är så kul är att de ser helt annorlunda ut från person till person. Men det är ingen som är mindre viktig än någon annan. Hur stor eller liten drömmen än är.”