Mirjana

Hej! Mitt namn är Mirjana Krisanovic och jag är 24 år.
Jag älskar utmaningar.
Jag är blind men ser inga hinder. Jag pluggar på Malmö universitet till studie- och yrkesvägledare. Just nu är mitt jobb, förutom skribent på Funkar, som föreläsare och skådespelare. På fritiden springer, dansar jag och bestiger berg. Dessutom är Toughest (skandinaviens största hindebanelopp) och Göteborgsvarvet halvmaraton bara två av flera tävlingar som jag har deltagit i.

Mitt mål med att vara med i Funkar är att dela med mig av mina erfarenheter och med min passion inspirera människor att inget är omöjligt.

Inspirerande är så folk beskriver mig. 2015 utnämndes jag till ”Årets superskåning i tidningen Leva i Skåne. 2016 vann jag priset för årets idol för unga i Eslövs kommun. I och med det, min bergsklättring och det faktum att jag gillar att skriva så startade jag min egen blogg också; Mirjana’s adventures

Meningen med min blogg är samma som min medverkan här på Funkar. Genom att vara med i Funkar hoppas jag kunna belysa fördomar och förändra folks attityd till vad blinda klarar av eller inte klarar av, genom att vara normbrytande.