Hej!

Mitt namn är Linnéa och jag är född 2003 och har diagnoserna ADHD och autism.  Jag bor i Eslöv tillsammans med mina föräldrar, bror som inte är hemma så mycket och våra djur. Plus i kanten en storasyster som flyttat hemifrån men kommer på besök lite då och då.

Mina största intressen här i livet – dvs även mina enda intressen – är allt som har med djur och göra, musik och sång, traditionell ritning och digital ritning och datorspel.

Jag har alltid gillat att skriva och uttrycka mina känslor och annat genom ord och har skrivit väldigt mycket noveller som i slutändan aldrig blivit publicerade någonstans.

I mina artiklar hade jag tänkt att dela med mig av min vardag med mina diagnoser, familj, skola och andra grejer som på något sätt kanske kan vara till hjälp till andra med liknande problem.

Jag hoppas att ni kommer att tycka om mina artiklar och att dom är till någon nytta för andra.

/Linnéa

Vuxen enligt papper

Vuxen enligt papper

– Jag blir 18 om bara några månader, men jag är långt ifrån redo att flytta hemifrån eller ta allt ansvar som en vuxen har. 

läs mer
Julklappsspelet

Julklappsspelet

– Till julen brukar jag och min familj alltid spela ett spel som heter julklappsspelet dagen innan julafton.

läs mer
Simba – nya familjemedlemmen. 

Simba – nya familjemedlemmen. 

– Säg hej till Simba, vår nya valp. Den sjuttonde Juni 2020 föddes vår lilla guldklimp och vi har fått äran att vara med på resan sedan han bara var en vecka gammal.

läs mer
4H i Eslöv

4H i Eslöv

– Under sommaren har jag blivit medlem i Fridagsro 4H-klubben i Eslöv. På gården står där två storhästar – en som jag är medryttare på.

läs mer
Fördelar med mina diagnoser

Fördelar med mina diagnoser

Samtidigt som det finns en del nackdelar med mina diagnoser – adhd och autism – så fick det även fördelar som jag hade tänkt rabbla upp i denna artikel.

läs mer