Hej!

Mitt namn är Linnéa och jag är född 2003 och har diagnoserna ADHD och autism.  Jag bor i Eslöv tillsammans med mina föräldrar, bror som inte är hemma så mycket och våra djur. Plus i kanten en storasyster som flyttat hemifrån men kommer på besök lite då och då.

Mina största intressen här i livet – dvs även mina enda intressen – är allt som har med djur och göra, musik och sång, traditionell ritning och digital ritning och datorspel.

Jag har alltid gillat att skriva och uttrycka mina känslor och annat genom ord och har skrivit väldigt mycket noveller som i slutändan aldrig blivit publicerade någonstans.

I mina artiklar hade jag tänkt att dela med mig av min vardag med mina diagnoser, familj, skola och andra grejer som på något sätt kanske kan vara till hjälp till andra med liknande problem.

Jag hoppas att ni kommer att tycka om mina artiklar och att dom är till någon nytta för andra.

/Linnéa

Mitt mående idag

Mitt mående idag

– Senaste gången jag verkligen skrev om bara mitt mående var nog 2019, så det var ett tag sen. En hel del har skett sen dess och det är inte bara bra saker. 

läs mer
Hur går skolan idag?

Hur går skolan idag?

– Här kommer jag igen, cirka ett år senare tillbaka med en artikel om min skolgång. Till sommaren blir jag arton och jag går fortfarande på IMA – IMA står för individuellt alternativ –  och läser upp mina betyg.

läs mer
Vuxen enligt papper

Vuxen enligt papper

– Jag blir 18 om bara några månader, men jag är långt ifrån redo att flytta hemifrån eller ta allt ansvar som en vuxen har. 

läs mer
Julklappsspelet

Julklappsspelet

– Till julen brukar jag och min familj alltid spela ett spel som heter julklappsspelet dagen innan julafton.

läs mer