Jag heter Jonathan Dalen Ahlin och bor i en bostadsrätt i Helsingborg. Min mamma bor i Häljarp med min yngre bror Jakob och pappa bor i Viken med mina halvsyskon Vendela & Mollie.
Till min läggning är jag mkt social, positiv och har nära till skrattet….ok, får väl erkänna att man e ju lite glömsk mellan varven….men,men….

Jag har många intressen, men framförallt så ligger sport mig varmt om hjärtat. Jag är givetvis medlem i HIF o går på alla matcher men kollar även med stort intresse på tennis, handboll, golf, biljard samt friidrott.
Jag är medlem i Glimtens bocciaförening och vi tränar en ggr i veckan. Vi har tävlingar runt om i landet, sist var vi i Göteborg.

Att vara ute i naturen är ett ypperligt sätt att få ensamtid och jag älskar att köra med min ” elrulle ”.
Jag hänger gärna med i diverse samhällsfrågor, politik och tycker det är kul med frågeprogram.

Ett annat sätt att njuta i naturen är för mig att fiska, rofyllt men ändå spännande. Besökte Harasjömåla i somras men tror nästan att den sjön va helt tom på fisk!

Resor är ett annat intresse och en stor favorit. Hitintills har jag varit i Paris, New York, Prag, London, Spanien men jag drömmer dock om en längre resa….varför inte Australien! 

Förra hösten pluggade jag i Lund o läste b.la Mellan Östernkunskap och Judisk humor.

Att vara ute i samhället och få träffa människor är både roligt och utvecklande, därför ser jag framemot detta ” blogg-jobb ” hos er på Funkar och hoppas vi kan trivas tillsammans!

I hopp om ett gott samarbete tackar jag så länge för mig,

/Jonathan

 

 

 

jonathan


Det är vi som skriver på funkar.skane.se

Presentation om David
Presentation om Sofia
Presentation om Alice
Presentation om Rebecca
Presentation om Jonathan