Presentation av David

Jag heter David Gullberg, är 18 år och har en Cp- skada sen jag föddes.
Det är jag som i portalen ger tekniska tips som ofta är relaterade till att ha en funktionsnedsättning, men ibland så kan det dyka upp andra artiklar, beroende på vad jag känner för och skriva om.

Jag bor i Hörby kommun, i en gul villa på landet. Tillsammans med min mamma och storasyster.  På landet finns en sån avslappnad miljö. Att slappna av är en av de bästa sakerna jag vet!

Jag tycker själv att jag är en glad person som ofta är väldigt trevlig.

På fritiden gillar jag mest att sitta vid datorn, spela tv-spel och umgås med kompisar.

Jag går på Riksgymnasiet i Kristianstad, och läser linjen Estetisk Media på C4 Gymnasiet som är en del av Riksgymnasiet. Under skolveckorna bor jag på elevhem i Kristianstad, eftersom jag då slipper pendla fram och tillbaka till skolan varje dag, som jag gjort under mina andra år i skolan. Jag valde att bo på elevhem eftersom det är en lång väg för mig att åka mellan Hörby och Kristianstad. Jag är glad att jag fått möjligheten att bo där, eftersom jag då kan sova lite längre på morgnarna, vilket jag alltid uppskattar.

Jag önskar dig trevlig läsning av mina artiklar…

 

CPUP – En mätning om året

CPUP – En mätning om året

– Min diagnos påverkar inte min vardag jättemycket eftersom jag lärt mig att hantera det mesta.
Något jag inte slipper undan och förvisso lärt mig att hantera bättre med åren är mätningar. Mer specifikt CPUP.

läs mer
Davids tankar om utanförskap

Davids tankar om utanförskap

Hur var utanförskap ur Davids perspektiv, och hur är det idag? Hur var det att gå i storklass? Hur var vännerna? Blev jag mobbad? Det är några frågor jag besvarar i denna text.

läs mer