Presentation av David

Hej!
Jag heter David Gullberg. Jag är född på sent 90-tal och har en CP-skada i mina ben. Här på funkar skriver jag ofta om min vardag eller andra funderingar som jag har, men ibland ger jag också en del tekniktips. När jag är ledig så gillar jag att träffa vänner, umgås med min familj eller bara ta det lugnt.

En del människor beskriver mig som en väldigt glad och social person som också är framåt. Att jag har väldigt torr humor är också en sak som många uppskattar med mig.

Jag har jobbat på Funkar-redaktionen sedan starten, omkring 2014, så man kan väl säga att jag är gammal i gemet och även kan det här med att skriva ganska bra. 

Jag hoppas att du tycker om mina texter.

/David

David och gymmet

David och gymmet

På senare tid har jag börjat att gymma igen, efter en tids uppehåll på grund av Corona-pandemin. Jag simmar inte längre och då gymmet den enda aktiva träningsform jag har i nuläget.

läs mer
Äntligen tillbaka på kontoret

Äntligen tillbaka på kontoret

Efter att ha jobbat hemma i ungefär en och en halv månad är jag äntligen tillbaka på kontoret på jobbet. Jag har saknat bland annat snacket med kollegor, strukturen i arbetet och att få komma iväg om dagarna.

läs mer