Presentation av David

Hej!
Jag heter David Gullberg. Jag är född på sent 90-tal och har en CP-skada i mina ben. Här på funkar skriver jag ofta om min vardag eller andra funderingar som jag har, men ibland ger jag också en del tekniktips. När jag är ledig så gillar jag att träffa vänner, umgås med min familj eller bara ta det lugnt.

En del människor beskriver mig som en väldigt glad och social person som också är framåt. Att jag har väldigt torr humor är också en sak som många uppskattar med mig.

Jag har jobbat på Funkar-redaktionen sedan starten, omkring 2014, så man kan väl säga att jag är gammal i gemet och även kan det här med att skriva ganska bra. 

Jag hoppas att du tycker om mina texter.

/David

Boktips: Biografin om Avicii

Boktips: Biografin om Avicii

De som känner mig vet att jag inte gärna väljer att läsa böcker. Jag var alltid den i skolan som inte gillade att läsa böcker. För första gånger på vad jag skulle tro är över 10 år så har jag helt frivilligt läst en bok.

läs mer
Matkasse – mycket lättare

Matkasse – mycket lättare

– Sen första dagen som jag flyttade hemifrån så har jag alltid haft svårt med vad jag ska äta. Något jag snabbt tröttnade på, fram tills jag hittade en matkasse.

läs mer
Ett julbrev om julstök i samhället…

Ett julbrev om julstök i samhället…

De flesta har väl hört låten där en liten pojke sjunger om en riktig jul? Men om jag säger att jag inte bara vill ha en bättre jul, med massa snö utanför fönstret, en och annan ljusstake i fönstret, en varm brasa, koppar med varm chokladmjölk…

läs mer
Hitta dina nycklar med Tile

Hitta dina nycklar med Tile

– Utan att överdriva kan jag säga att jag sparat mycket tid, och slipper yra omkring i min lägenhet och försöka leta efter saker, när jag inte vet vart jag ska börja leta…

läs mer