Presentation av David

Jag heter David Gullberg, är 18 år och har en Cp- skada sen jag föddes.
Det är jag som i portalen ger tekniska tips som ofta är relaterade till att ha en funktionsnedsättning, men ibland så kan det dyka upp andra artiklar, beroende på vad jag känner för och skriva om.

Jag bor i Hörby kommun, i en gul villa på landet. Tillsammans med min mamma och storasyster.  På landet finns en sån avslappnad miljö. Att slappna av är en av de bästa sakerna jag vet!

Jag tycker själv att jag är en glad person som ofta är väldigt trevlig.

På fritiden gillar jag mest att sitta vid datorn, spela tv-spel och umgås med kompisar.

Jag går på Riksgymnasiet i Kristianstad, och läser linjen Estetisk Media på C4 Gymnasiet som är en del av Riksgymnasiet. Under skolveckorna bor jag på elevhem i Kristianstad, eftersom jag då slipper pendla fram och tillbaka till skolan varje dag, som jag gjort under mina andra år i skolan. Jag valde att bo på elevhem eftersom det är en lång väg för mig att åka mellan Hörby och Kristianstad. Jag är glad att jag fått möjligheten att bo där, eftersom jag då kan sova lite längre på morgnarna, vilket jag alltid uppskattar.

Jag önskar dig trevlig läsning av mina artiklar…

 

Äntligen tillbaka på kontoret

Äntligen tillbaka på kontoret

Efter att ha jobbat hemma i ungefär en och en halv månad är jag äntligen tillbaka på kontoret på jobbet. Jag har saknat bland annat snacket med kollegor, strukturen i arbetet och att få komma iväg om dagarna.

läs mer
Hur fungerar det att jobba hemifrån?

Hur fungerar det att jobba hemifrån?

På grund av den rådande coronapandemin har jag börjat jobba hemifrån. För mig var det mycket nytt och många frågor som dök upp ganska snabbt i början. Samtidigt kan jag idag säga att jag inte tycker det är mycket svårare än att jobba på mitt kontor.

läs mer