Presentation av David

Jag heter David Gullberg, är 18 år och har en Cp- skada sen jag föddes.
Det är jag som i portalen ger tekniska tips som ofta är relaterade till att ha en funktionsnedsättning, men ibland så kan det dyka upp andra artiklar, beroende på vad jag känner för och skriva om.

Jag bor i Hörby kommun, i en gul villa på landet. Tillsammans med min mamma och storasyster.  På landet finns en sån avslappnad miljö. Att slappna av är en av de bästa sakerna jag vet!

Jag tycker själv att jag är en glad person som ofta är väldigt trevlig.

På fritiden gillar jag mest att sitta vid datorn, spela tv-spel och umgås med kompisar.

Jag går på Riksgymnasiet i Kristianstad, och läser linjen Estetisk Media på C4 Gymnasiet som är en del av Riksgymnasiet. Under skolveckorna bor jag på elevhem i Kristianstad, eftersom jag då slipper pendla fram och tillbaka till skolan varje dag, som jag gjort under mina andra år i skolan. Jag valde att bo på elevhem eftersom det är en lång väg för mig att åka mellan Hörby och Kristianstad. Jag är glad att jag fått möjligheten att bo där, eftersom jag då kan sova lite längre på morgnarna, vilket jag alltid uppskattar.

Jag önskar dig trevlig läsning av mina artiklar…

 

Att söka jobb som CP

Hej alla glada! David här… De var ett tag sedan ni hörde från mig, jag har haft fullt upp med att flytta hem från Kristianstad. Nu är jag tillbaka, och är i full färd med att gå på jobbintervjuer och liknande. Jag var på jobbintervju för ett tag sedan. Den tänkte jag...