Mörk skog med dunkelt ljus

Mörk skog med en väg in i ett dunkelt ljus

Senaste gången jag verkligen skrev om bara mitt mående var nog 2019, så det var ett tag sen. En hel del har skett sen dess och det är inte bara bra saker.

Jag skulle vilja säga att dom senaste ca 5 månaderna har varit kaos.
Många bra saker har hänt under dessa månaderna men även många dåliga saker. Bara den senaste månaden har varit väldigt tuff för mig. Jag har känt att jag inte riktigt kommer någonstans i mitt liv och även insett att det finns så mycket saker som jag vill få gjort i mitt liv. Men hur ska man få dessa saker gjorda om man inte kan få sitt mående stabilt? Och hur ska man kunna förklara hur man mår när man inte ens själv vet hur man mår. 

Jag vill kunna säga att jag mår bra, men att säga att jag mår bra hade varit en stor lögn.
Visst mår jag bra i stunder men jag har även många stunder där jag inte alls mår bra. Stunder där ångesten slår till på full nivå och jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Någonstans i November så sjönk mitt mående något otroligt. Varje dag var svår att ta sig genom och jag ville egentligen bara sova mig genom dagarna.
Vi tog kontakt med läkare och skulle få hjälp, det tog ett tag men nu har jag äntligen fått kontakt med någon och jag ska börja med ett ångest program online snart. 

Jag ser fram emot det och hoppas att det hjälper mig. 

// Linnéa