ikon appSen jag flyttade hemifrån har jag tvingats få struktur på mitt liv och jag har aldrig varit den där typen av människa som gillat penna och papper, eller snarare lyckats hålla koll på. Jag är mer en digital människa. Här är mitt tips på en app som underlättar i min vardag.

Ända sen jag flyttade hit har det varit sagt att jag borde klara mer på egen hand.

Inköpslistorna har jag löst med appen Matlistan. Med den kan man göra precis som det låter – skapa en matlista. Alltså en inköpslista. Som man kan synka med flera enheter. Den kan även sortera varorna efter hur de ligger i butiken, och man kan även prata in varorna samt skanna streckkoder.

Jag har själv testat appen och tycker den fungerar finfint.

Glömde jag nämna att den är gratis också. Alltid en bonus när en väldigt välutvecklad app kan hjälpa en, är gratis, för både iOS och Android

  • Namn: Matlistan
  • Utvecklare: Consumiq AB
  • Plattform: iOS och Android
  • Pris: Gratis
  • Annonser i appen: Ja, men de syns knappt
  • Köp i app : Ja, för att bli av med annonser.

/David