Har du någonsin gjort någonting du aldrig trott du skulle göra?
Kändes de inte bra sen? Och, visst var de inte så jobbigt som du föreställt dig?

Bild: Mikrofon - att sjunga inför allaSom jag har nämnt förut så är ju musik en av mina större intressen. Någonting som alltid har och alltid kommer att finnas i min vardag. Till och med i skrivande stund så lyssnar jag på musik. Jag älskar inte bara att lyssna på musik, utan jag älskar även att sjunga. Men det har alltid varit någonting jag har gjort bakom stängda dörrar och utan andras öron att höra. Även fast där har funnits stunder då jag och vänner suttit på skolgården och sjungit tillsammans när jag gick i skolan. Vilket blev hört av våran dåvarande rektor och lärare som föreslog att jag skulle sjunga inför hela skolan och föräldrar på julavslutningen. Tror aldrig jag varit så nervös i hela mitt liv. Jag minns inte exakt vad jag svarade, men jag är rätt så säker på att jag sa att jag var tvungen att tänka på det.
Men jag övertalades såklart.

Jag övade varje dag, hemma och i skolan. Bröt ihop för det minsta lilla felsteg jag tog men gav som tur var aldrig upp. Och dagen då jag skulle sjunga kom tillslut och där stod jag, framför hela skolan, familjer osv. Slog bort alla negativa tankar och gjorde det.
Det där jag aldrig trodde jag skulle göra. Sjöng inför alla.

/Linnéa