Ett nygammalt ansikte här på funkar!
Åren går fort och jag har nu fullföljt min gymnasieutbildning så just nu är livet väldigt öppet för nya möjligheter och erfarenheter känns det som.

Det här har jag gjort
Ni kanske undrar vart jag hållit hus?
Jag sa  upp mig från funkar 2018 efter två års tjänstgöring. Med ett år kvar i skolan kände jag att det var det jag fick prioritera. Orken räckte inte till för både skola och jobb, därför valde jag att kliva av det här tåget.

Tillbaka i tjänst
Nu har det gått några år och skolan är äntligen klar efter fem år och jag har flyttat hem igen. Därmed är jag redo att ägna mig åt ett jobb igen och  dörren till funkar.se stod fortfarande på glänt så att j efter lite betänketid tog jag  chansen att komma tillbaka.

Det är såklart jättekul att vara tillbaka och nu ser jag fram emot att få skapa nya kreativa artiklar.

En ny inriktning
Jag har redan skrivit en mängd artiklar här på funkar, allt från resor och student till hur det är att leva med en cp -skada och att vara beroende av andra i form av assistans.
Att vara tillbaka på funkar ser jag också som en möjlighet att berätta kring min neuropsykiatriska funktionsnedsättning. (Därmed inte sagt att jag inte kommer att skriva mer om min cp- skada för det kommer jag absolut att göra men till en början kommer många av mina artiklar att lägga fokus på autism)
Sedan år 2014 när jag skulle börja på Riksgymnasiet i Kristianstad har jag vetat att jag förutom min cerebral pares också har högfungerande autism. Jag ser därför mycket fram emot att denna gång även kunna berätta mer om det.

På fem år har jag lärt mig väldigt mycket och blivit klokare kring diagnosen för varje vecka och jag ser fram emot att dela med mig min nyvunna kunskap.

Vi ses!

/Elin