Prydnadstomte

Prydnadstomte

Hur känns det att inte kunna träffa släktingar till jul? Plus och minus med Corona?

Nu är det alldeles strax december och den årliga stressen är på väg igen. Fast denna gången känns den starkare på något vänster? Kanske är det för att Corona strular med oss och förmodligen kommer att förstöra julen för många av oss. För andra kanske det är för att dom bara rent generellt har det svårt vid juletiden och Corona gör det förmodligen inte bättre.

Just för mig så gör det inte så mycket att jag inte kan träffa mina släktingar under julen, visst är det tråkigt men det är ingenting som gör mig extremt ledsen. Vid jul brukar vår familj bara träffa våran farmor och farbror plus hans fru. Så det är ingenting stort som vi går miste om. – Om du frågar mig hehe –

Annars skulle jag själv säga att det kanske är ett plus  för mig med Corona, att jag inte riktigt behöver stressa rundor bland folk eftersom det är någonting jag inte gillar att göra i vanliga fall. Men sen kan jag självklart förstå att det är jobbigt för andra.Sen är det självklart ett minus att man inte kan träffa sina släktingar om man nu känner för det, eller träffa sina vänner om man hade tänkt göra det. Det finns säkerligen många som ser fler plus och minus med hela situationen med Corona, det är nog bara det att jag som inte är så social av mig inte ser så många minus med Corona…

// Linnéa