Bild klassrum

Bilden visar ett tomt klassrum med bord och stolar

Här kommer jag igen, cirka ett år senare tillbaka med en artikel om min skolgång. Till sommaren blir jag arton och jag går fortfarande på IMA – IMA står för individuellt alternativ –  och läser upp mina betyg. Saker och ting flyter på men jag har tyvärr inte kommit så långt som jag hade hoppats, men så får det vara. Livet har inte gått som planerat och jag får bara acceptera läget.

För tillfället går jag i skolan Måndag till Onsdag 9-12 och Torsdag 9-11 och läser bara ett ämne åt gången och just nu är det ämnet Svenska. Vi tar uppgift efter uppgift och vi tar allt i min takt för att jag inte ska bli alltför stressad och bli utbränd igen. Än sitter jag fortfarande enskilt i ett rum där jag kan få ha lugn och ro så jag kan plugga så bra som möjligt. Och det är någonting som jag kommer att fortsätta att göra då det fungerar bäst för mig. Jag känner mig tryggast med att sitta enskilt och fokuserar som bäst då. 

Som det ser ut nu har jag bara ett betyg avklarat så jag har en bit kvar då jag behöver åtminstone åtta betyg för att kunna söka in till gymnasiet. Vi får helt enkelt se var jag befinner mig till sommarens slut, men som det ser ut nu kommer jag inte kunna söka detta året. 

Men till skillnad från min gamla artikel om min skolgång så vet jag nu vad det är jag vill gå, på ett ungefär i alla fall. Som ni förmodligen redan vet så är jag ju i alla fall säker på att det är en djur linje jag vill gå. Men på senaste tiden har jag låst fast mig vid tanken på hund linje, mer detaljerat så vill jag bli “ frisör “ eller vad man ska kalla det åt hundar. Varför jag vill bli just hundfrisör vet jag inte, men det är någonting jag har dragits till ett tag nu och det verkar allmänt roligt. Då jag trivs och älskar att spendera tid med hundar. Hunddagis är också någonting jag är intresserad av. Som sagt har jag fortfarande en bit kvar framför mig och vem vet om jag ändrar mig innan dess? Men jag tror den chansen är liten..

Men vi får se. 

/Linnéa