Bild till kategorin - Fritid och aktiviteter

Fritid och aktiviteter

Reportage och berättelser om vad man kan göra på sin fritid.

Fritiden är viktig och många är igång med olika aktiviteter när de inte jobbar eller går i skolan. På en fritidsaktivitet kan du få göra sådant du tycker är kul att göra. Om du går på en aktivitet kan du också chans till att få nya vänner.

Har du någon speciell aktivitet som du utövar på din fritid? Dela gärna med dig en berättelse om din fritidsaktivitet.
Du får gärna skriva och berätta om dina upplevelser.

Läs mer om hur du kan dela med dig dina upplevelser

Simba – nya familjemedlemmen. 

Simba – nya familjemedlemmen. 

– Säg hej till Simba, vår nya valp. Den sjuttonde Juni 2020 föddes vår lilla guldklimp och vi har fått äran att vara med på resan sedan han bara var en vecka gammal.

läs mer
4H i Eslöv

4H i Eslöv

– Under sommaren har jag blivit medlem i Fridagsro 4H-klubben i Eslöv. På gården står där två storhästar – en som jag är medryttare på.

läs mer
Fotografering – Ett intresse för en synskadad

Fotografering – Ett intresse för en synskadad

För ett tag sedan fastnade jag däremot för något som är otippat att man gör som synskadad, nämligen att fotografera. Eftersom jag ofta får frågan om hur jag gör när jag fotograferar, så ska jag berätta om det i den här artikeln.

läs mer
Sommarläsning av Jonas Helgesson

Sommarläsning av Jonas Helgesson

Ännu en gång närmar sommaren sig med stormsteg och under varma sommardagar är något av det bästa jag vet att sitta i en solstol och lyssna på ljudböcker. För två somrar sedan upptäckte jag en författare som jag fastnade för direkt. Han heter Jonas Helgesson, han har...

läs mer
Livemusik – En form av terapi

Livemusik – En form av terapi

– Alla har vi olika saker vi mår bra av och för mig är en av dessa saker att gå på konsert. Det gör mig på gott humör och fyller mig med något jag älskar, nämligen musik.

läs mer
Linnéa intervjuar Therese Nilsson

Linnéa intervjuar Therese Nilsson

Jag fick äran att intervjua Therese Nilsson, ordförande i FUB mellanskåne. Hon vann årets ungdomspris i kultur och idrott för sitt engagemang för allas rätt i samhället! 

läs mer
Sommar

Sommar

– Sommaren närmar sig sakta men säkert – och visst kommer det bli skönt med lite ledighet från skolan – mer än jag redan har då om man ser på det från min synvinkel.

läs mer