Bild till kategorin - Fritid och aktiviteter

Fritid och aktiviteter

Reportage och berättelser om vad man kan göra på sin fritid.

Fritiden är viktig och många är igång med olika aktiviteter när de inte jobbar eller går i skolan. På en fritidsaktivitet kan du få göra sådant du tycker är kul att göra. Om du går på en aktivitet kan du också chans till att få nya vänner.

Har du någon speciell aktivitet som du utövar på din fritid? Dela gärna med dig en berättelse om din fritidsaktivitet.
Du får gärna skriva och berätta om dina upplevelser.

Läs mer om hur du kan dela med dig dina upplevelser

Boktips: Biografin om Avicii

Boktips: Biografin om Avicii

De som känner mig vet att jag inte gärna väljer att läsa böcker. Jag var alltid den i skolan som inte gillade att läsa böcker. För första gånger på vad jag skulle tro är över 10 år så har jag helt frivilligt läst en bok.

läs mer
Bergs Superlag

Bergs Superlag

Idag den 3:e december är det Internationella funktionshinderdagen. Jag vill uppmärksamma denna viktiga dag genom att tipsa om ett TV-program som visar människors olikheter och hur fint det är att vi alla är unika.

läs mer
DANSFUNK FESTIVAL 2021

DANSFUNK FESTIVAL 2021

Malmö den 11-21 november
Som en av landets ledande aktörer inom dans och funktionsvariationer bjuder Skånes Dansteater in till deras hittills största DansFunk festival och vi på funkar.skane.se har ett erbjudande till er läsare.

läs mer
Att planera höstkurs

Att planera höstkurs

– En mycket intressant helg är nu till sin enda. Den var både rolig och lärorik och jag känner att jag får chansen att utvecklas hela tiden.  

läs mer
Konsertsommar 2021

Konsertsommar 2021

– Något som skänker mig oerhört mycket glädje är att lyssna på livemusik och skapa härliga konsertminnen tillsammans med familj och vänner

läs mer
David och gymmet

David och gymmet

På senare tid har jag börjat att gymma igen, efter en tids uppehåll på grund av Corona-pandemin. Jag simmar inte längre och då gymmet den enda aktiva träningsform jag har i nuläget.

läs mer