Jag vill meddela att jag kommer att avsluta mitt arbete på denna hemsida. Efter att ha varit med i denna redaktion i över 4 år och fått privilegiet att få skriva och dela med mig utav mina erfarenheter och tankar så är det dags för mig att gå vidare. Jag känner mig redo att påbörja ett projekt jag velat göra sen jag var liten, nämligen att skriva en bok.

Jag är dock inte helt ut ur bilden!
Mina texter kommer finnas kvar att läsa för alla och jag kanske poppar upp någon gång framöver på någon föreläsning för Habiliteringen i Region Skåne. Jag kommer fortfarande att finnas tillgänglig på så sätt bland annat.

Stolt och tacksam
Jag är otroligt glad, stolt och tacksam för att jag har fått vara en del av den här redaktionen och för alla jag fått träffa och lära känna genom åren. Jag har lärt mig väldigt mycket, både om mig själv och om andra och deras erfarenhet med funktionshinder, diagnoser och handikapp. Jag hoppas att jag har kunnat vara till hjälp för andra genom mina texter, eller i alla fall kunnat ge insikt i hur det är att leva med diagnoser och andra svårigheter. Jag är säker på att mina medarbetare som är kvar och som fortsätter skriva kommer att vara till stor hjälp för alla som läser och tar åt sig utav det som dom vill säga genom sina texter.
Så fortsätt att hålla er uppdaterade på hemsidan och alla roliga saker som är på gång!

Tack för allt!
Tack till alla ni som läst och som engagerat sig i mina texter och andra projekt.
Önskar er ett fortsatt bra 2021!

/Rebecca