Bild på en nalle.

EN bild på en grå nalle med blå nos som håller i ett rött hjärta med texten ”Forever in my
heart
” på. Nallen sitter på ett grått överkast och har
en stor vit kudde bakom ryggen.

Det finaste vi människor kan göra är att vara vänliga och omtänksamma mot varandra, och detta är en dag då vi verkligen får chansen att visa det.

På söndag är det återigen dags för Alla Hjärtans Dag, en högtid som många inte lägger så stor vikt vid, men som jag tycker är mysig att fira lite extra. Jag har hört de som tycker att denna dag är jobbig, framför allt  om man inte har något förhållande, men jag anser att Alla Hjärtans Dag är till för alla.

Alla Hjärtans Dag för mig handlar om att ge lite extra värme till de man tycker om, oavsett om det handlar om en partner, familj, vänner eller vem som helst som betyder något för en. Det är viktigt att visa alla människor man har omkring sig att man tycker om dem och uppskattar dem. Detta gäller naturligtvis året om, men en högtid som denna kan vara en knuff i rätt riktning. Jag tycker att vänlighet är underskattat i dagens samhälle, vilket är väldigt tråkigt. Det finns trots allt inget viktigare än att visa vänlighet och omtanke jämtemot andra människor. Det behöver inte vara något stort, men bara att visa att man tänker på någon kan betyda så otroligt mycket.

Det här året på Alla Hjärtans Dag vill jag uppmana alla som läser denna artikel att sprida lite extra värme till de som finns omkring oss. Skicka ett meddelande till någon du inte hört av på länge, ring en vän eller ge en extra kram till någon som står dig nära. Framför allt i dessa tråkiga tider behöver vi visa att vi tänker på varandra, eftersom vi inte kan träffas och umgås i den utsträckning vi vill.

Ta hand om er och var snälla mot varandra. Glad Alla Hjärtans Dag!

/Emelie